TILLBAKA

OM MIGWEBBDESIGN


Att skapa hemsidor är idag ett viktigt hjälpmedel för företag att kunna kommunicera, presentera och informera. Som webbdesigner är att skapa en webbplats utifrån kundens behov. Intresset för webbsidor/webbdesign tog fart på högskolan där jag läste programmeringskurser och tyckte det var intressant. Att göra en hemsidor kan varierar hur lång tid det tar beroende på vad kunden har för behov, t.ex. om det ska vara en informationshemsida, produkthemsida osv. Jag programmerar allting på fri hand för att större koll på vad jag gör och på så sätt lärt mig mer om programmering. Nu det senaste året har Wordpress intresset vuxit. Wordpress är ett populärt innehållshanteringssystem som ofta används på bloggar men även på webbplatser. Det innebär att man enkelt kan lägga till texter, bilder, länkar och annat innehåll till sin blogg eller webbplats. Där kan kunden ansvara för sin webbplats själv om kunden har det intresset eller tiden till det. Nedan finns det arbeten som jag tidigare har gjort.

För att få mer information eller att det låter intressant så ta kontakt med mig.GRAFISK FORMGIVNING

Under grafisk formgivning kan du hitta de arbeten jag har gjort. Det kan vara allt från logotyp, visitkort, folder, affischer, produktkataloger, grafiska profiler, arbetskläder, stundentskyltar m.m.
Om du väljer mig så kommer du har en nära kontakt med mig där vi diskuterar under arbetets process. Är du nyfiken på vad jag har gjort, ta då en titt.

LÄS MER


WEBBDESIGN

Under webbdesign hittar du arbeten där jag har utfört hemsidor till lokala företag i Skaraborg. I mitt företag kan jag göra fram ett förslag till en helfärdig eller komplett hemsida. Gör hemsidor mest med HTML men kan även göra hemsidor i Wordpress också. Här hittar du dem senaste arbeten jag har gjort. I framtiden kommer jag även kunna göra hemsidor som APP till din surfplatta eller smartphone.

LÄS MER


FOTOGRAFIER

Under fotografering hittar du bilder från olika uppdrag. Här kan du bland annat hitta bröllopsfotografier, porträtt, landskapsbilder m.m. Jag försöker väcka uppmärksamhet med mina bilder där detaljerna är oehört viktiga. Gällande bröllop samt porträtt har jag nära kontakt med kund då kunden är i fokus.

LÄS MER

TILL TOPPEN