TILLBAKA

OM MIGStudio Voice - Lidköping

Sommarn 2015 så blev jag kontaktad av två kvinnor, Erica och Miriam, som ville starta ett eget företag med musik. I detta företag ska Erica och Miriam driva musikundervisning i centrala Lidköping. Där kommer det vara körer, sololektioner, piano- och fiolundervisning, konserter m.m. De ville ha hjälp med en logotyp, visitkort, affisch och en hemsida.

Besök gärna hemsidan, www.studiovoice.se

Här nedanför kan ni se vad som har skapats fram till Studio Voice.


GRAFISK FORMGIVNING

Under grafisk formgivning kan du hitta de arbeten jag har gjort. Det kan vara allt från logotyp, visitkort, folder, affischer, produktkataloger, grafiska profiler, arbetskläder, stundentskyltar m.m.
Om du väljer mig så kommer du har en nära kontakt med mig där vi diskuterar under arbetets process. Är du nyfiken på vad jag har gjort, ta då en titt.

LÄS MER


WEBBDESIGN

Under webbdesign hittar du arbeten där jag har utfört hemsidor till lokala företag i Skaraborg. I mitt företag kan jag göra fram ett förslag till en helfärdig eller komplett hemsida. Gör hemsidor mest med HTML men kan även göra hemsidor i Wordpress också. Här hittar du dem senaste arbeten jag har gjort. I framtiden kommer jag även kunna göra hemsidor som APP till din surfplatta eller smartphone.

LÄS MER


FOTOGRAFIER

Under fotografering hittar du bilder från olika uppdrag. Här kan du bland annat hitta bröllopsfotografier, porträtt, landskapsbilder m.m. Jag försöker väcka uppmärksamhet med mina bilder där detaljerna är oehört viktiga. Gällande bröllop samt porträtt har jag nära kontakt med kund då kunden är i fokus.

LÄS MER

TILL TOPPEN