TILLBAKA

OM MIGFOTOGRAFERING


Att fotografera kan vara ett ögonblick man vill fånga, kanske ett barn man vill minnas hur söt den var vid 4 års ålder eller ett äventyr i utlandet man inte vill glömma. Att fånga dessa ögonblick kan betyda väldigt mycket för oss och för mig är det viktigt att fånga just det ögonblicket. Mitt intresse för fotografering kom i gymnasietiden där man lärt sig väldigt mycket både teknisk och uttrycket i bilden. Vid den tiden köpte jag en kamera, Nikon D80, som har följt mig på resor i öst och väst. Att kunna fånga ögonblick kan tolkas på många olika sätt från person till person, ett exempel vid bröllop är det mycket detaljer man vill fånga, glädjen och kärleken är något jag vill fånga. Vill du ha hjälp med fotograferingar som produkt-, porträtt- eller bröllopsbilder så kontakta mig. Jag redigerar och retuscherar bilderna och överlämnar i digitalform. Nedan finns ett smakprov på vad som har fotograferats de senaste åren.

Kontakta mig om det låter intressant eller vill veta mer.


GRAFISK FORMGIVNING

Under grafisk formgivning kan du hitta de arbeten jag har gjort. Det kan vara allt från logotyp, visitkort, folder, affischer, produktkataloger, grafiska profiler, arbetskläder, stundentskyltar m.m.
Om du väljer mig så kommer du har en nära kontakt med mig där vi diskuterar under arbetets process. Är du nyfiken på vad jag har gjort, ta då en titt.

LÄS MER


WEBBDESIGN

Under webbdesign hittar du arbeten där jag har utfört hemsidor till lokala företag i Skaraborg. I mitt företag kan jag göra fram ett förslag till en helfärdig eller komplett hemsida. Gör hemsidor mest med HTML men kan även göra hemsidor i Wordpress också. Här hittar du dem senaste arbeten jag har gjort. I framtiden kommer jag även kunna göra hemsidor som APP till din surfplatta eller smartphone.

LÄS MER


FOTOGRAFERING

Under fotografering hittar du bilder från olika uppdrag. Här kan du bland annat hitta bröllopsfotografier, porträtt, landskapsbilder m.m. Jag försöker väcka uppmärksamhet med mina bilder där detaljerna är oehört viktiga. Gällande bröllop samt porträtt har jag nära kontakt med kund då kunden är i fokus.

LÄS MER

TILL TOPPEN