TILLBAKA

OM MIGKÄLLBY IF

Under 2015 så blev jag kontaktad av Källby IF, som är en fotbollsförening utanför Lidköping i Västra Götaland. De efterfrågade om det fanns möjlighet att hjälpa dem med att marknadsföra sina hemmamatcher på Eolsborg. Detta utformades med A3 affischer som sattes upp i delar av Källby. Tanken med dessa affischer var att förmedla styrka, vilja och glädje. Med genom dessa 3 ledord blev bilderna som väckte effekten.

Här nedanför kan ni se affischer som skapades under säsongen 2015.


GRAFISK FORMGIVNING

Under grafisk formgivning kan du hitta de arbeten jag har gjort. Det kan vara allt från logotyp, visitkort, folder, affischer, produktkataloger, grafiska profiler, arbetskläder, stundentskyltar m.m.
Om du väljer mig så kommer du har en nära kontakt med mig där vi diskuterar under arbetets process. Är du nyfiken på vad jag har gjort, ta då en titt.

LÄS MER


WEBBDESIGN

Under webbdesign hittar du arbeten där jag har utfört hemsidor till lokala företag i Skaraborg. I mitt företag kan jag göra fram ett förslag till en helfärdig eller komplett hemsida. Gör hemsidor mest med HTML men kan även göra hemsidor i Wordpress också. Här hittar du dem senaste arbeten jag har gjort. I framtiden kommer jag även kunna göra hemsidor som APP till din surfplatta eller smartphone.

LÄS MER


FOTOGRAFIER

Under fotografering hittar du bilder från olika uppdrag. Här kan du bland annat hitta bröllopsfotografier, porträtt, landskapsbilder m.m. Jag försöker väcka uppmärksamhet med mina bilder där detaljerna är oehört viktiga. Gällande bröllop samt porträtt har jag nära kontakt med kund då kunden är i fokus.

LÄS MER

TILL TOPPEN