TILLBAKA

OM MIGGRAFISK FORMGIVNING


Att vara en grafisk formgivare är att skapa allt ifrån trycksak, förpackning eller hur en webbplats ska se ut och ger produkten en form genom att välja bokstäver, symboler, bilder och färger. Som formgivare ansvara du processen från skiss till färdigt resultat. Mitt intresse kom redan i gymnasiet som har varit en stor del av mitt liv, studerat grafisk formgivning i 6 år vilket jag har haft stor nytta utav. Jag har gjort allt ifrån webbdesign, kataloger, broschyrer, affischer, banderoller, visitkort m.m. Som grafisk formgivare är kunden störst i fokus då man ska utgå ifrån deras idéer, vilket leder till att man gärna har en öppen dialog för att få bästa resultat. Oftast blir det idéer från bådas parter där jag som formgivare lyssnar väldigt noggrant på kunden men får in det "moderna" i det grafiska. Att vara formgivare är ett spännande yrke då modet utvecklas hela tiden, som ett exempel är det som att köpa nya prylar till sig själv vilket man gläds utav. Nedan finns det arbeten som jag tidigare har gjort.

För att få mer information eller har några frågor så ta kontakt med mig.
GRAFISK FORMGIVNING

Under grafisk formgivning kan du hitta de arbeten jag har gjort. Det kan vara allt från logotyp, visitkort, folder, affischer, produktkataloger, grafiska profiler, arbetskläder, stundentskyltar m.m.
Om du väljer mig så kommer du har en nära kontakt med mig där vi diskuterar under arbetets process. Är du nyfiken på vad jag har gjort, ta då en titt.

LÄS MER


WEBBDESIGN

Under webbdesign hittar du arbeten där jag har utfört hemsidor till lokala företag i Skaraborg. I mitt företag kan jag göra fram ett förslag till en helfärdig eller komplett hemsida. Gör hemsidor mest med HTML men kan även göra hemsidor i Wordpress också. Här hittar du dem senaste arbeten jag har gjort. I framtiden kommer jag även kunna göra hemsidor som APP till din surfplatta eller smartphone.

LÄS MER


FOTOGRAFIER

Under fotografering hittar du bilder från olika uppdrag. Här kan du bland annat hitta bröllopsfotografier, porträtt, landskapsbilder m.m. Jag försöker väcka uppmärksamhet med mina bilder där detaljerna är oehört viktiga. Gällande bröllop samt porträtt har jag nära kontakt med kund då kunden är i fokus.

LÄS MER

TILL TOPPEN